Tahinkoekjes met Kaneel

5,00

Crunchy tahinkoekjes met kaneel. Per 5 stuks verpakt.

Let op, dit product is alleen voor afhaal te bestellen en minimaal 1 dag van te voren.

Categorie:

Beschrijving

Deze tahinkoekjes zijn heerlijk knapperig aan de buitenkant en luchtig van binnen. Zowel de smaak als de textuur is perfect in balans en maakt de tahinkoekjes ideaal voor bij een kop koffie of en warme chocomel.

“Wat is tahin?”

Het is een smeuïge pasta die gemaakt is van geroosterde sesamzaadjes. Je kunt het product ook tegenkomen onder de naam tahini of simpelweg sesampasta. In het Midden-Oosten wordt dit lekkers veel gebruikt. Daar smeren ze het overigens ook gewoon op een boterham, net zoals wij dat bijvoorbeeld met pindakaas doen.

Je hebt er maar weinig van nodig want de smaak is sterk, soepel en nootachtig. Je proeft de geroosterde sesam duidelijk terug in deze Tahinkoekjes. We love it!

Dit product bevat de volgende allergenen:

 

 

 

In de productieruimte van Cake Daddy (het zusje van restaurant M’EAT)wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Iemand  die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van Cake Daddy niet consumeren.

Ingrediënten Tahinkoekjes

Deeg (voor 18 stuks)

75 gram witte basterdsuiker
75 gram roomboter (op kamertemperatuur)
55 gram tahin
¼ theel. vanille extract
15 ml slagroom
135 gram bloem
Kaneelpoeder