Chocolade Truffels

5,00

Overheerlijke chocoladetruffels die smelten in je mond. Per 5 stuks verpakt.

Let op, dit product is alleen voor afhaal te bestellen en minimaal 1 dag van te voren.

Categorie:

Beschrijving

Chocolade truffels zoals ze ooit bedoeld zijn, maar dan met een kleine twist van cacao en sinaasappel. Deze ga je héél lekker vinden!

Bij Cake Daddy houden we van duurzaamheid en gooien daarom bijna niets weg. Deze Chocolade Truffels worden gemaakt van het ‘restafval’ van onze andere heerlijke taarten en koekjes. Dus met het kopen van deze heerlijke truffels werk je ook nog eens aan je karmapunten! Als dat geen win-win is weten wij het ook niet meer. Calories? You mean delicious points.

Dit product bevat de volgende allergenen:

 

 

 

In de productieruimte van Cake Daddy (het zusje van restaurant M’EAT) wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Iemand  die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van Cake Daddy niet consumeren.

Ingrediënten Chocolade Truffels

Eigenlijk alles wat over is en enorm zonde is om weg te gooien. De precieze ingrediënten kunnen dus wel eens verschillen. Eén ding is wel zeker: de Chocolade Truffels zijn al-tijd lekker. Dat kan ook haast niet anders met onze bakkers die eigenlijk overal iets lekkers van kunnen maken.