Citroencake met Maanzaad

14,50

Luchtige Citroencake met maanzaad, met glazuur van poedersuiker en citroensap. Uit de cake haal je ten minste 10 stukken.

Let op, dit product is alleen voor afhaal te bestellen en minimaal 1 dag van te voren.

Categorie:

Beschrijving

Onze Citroencake met maanzaad heeft een luchtige structuur en het glazuur van poedersuiker en citroensap maakt de cake heerlijk fris. Ook heel erg geschikt voor kinderfeestjes, aangezien kinderen hier helemaal gek op zijn!

Helen Goh, co-auteur van bestseller ‘Sweet’, zegt dat ze deze cake mee zou nemen naar een onbewoond eiland als ze er slechts één mocht uitkiezen. Het is de cake waar ze steeds naar teruggrijpt. Hij is op een bepaalde manier veilig en zorgt voor troost wanneer de golven tegen het eiland te pletter slaan.

Dit product bevat de volgende allergenen:

 

 

 

 

In de productieruimte van Cake Daddy (het zusje van restaurant M’EAT) wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Iemand  die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van Cake Daddy niet consumeren.

Ingrediënten Citroencake met maanzaad

Beslag 

3 grote eieren
170 gram bloem
225 gram fijne kristalsuiker
1 ¼  theel. bakpoeder
120 ml slagroom
¼  theel. zout
75 gram boter, in blokjes
10 gram maanzaad
Fijne rasp van 3 citroenen (ongeveer 1 eetl.)

Glazuur

100 gram poedersuiker, gezeefd
2 eetl. citroensap