Chocolade Taart met Hazelnoot, Rozemarijn en Sinaasappel

29,50

Heerlijke chocoladetaart met hazelnoot, rozemarijn en sinaasappel. Eén van onze favorieten! Uit de taart haal je ten minste 10 stukken.

Let op, dit product is alleen voor afhaal te bestellen en minimaal 1 dag van te voren.

Categorie:

Beschrijving

Ben je een liefhebber van chocolade? Dan is deze chocolade taart met hazelnoot, rozemarijn en sinaasappel jou op het lijf geschreven. De intense chocoladesmaak, in combinatie me de hazelnoot, frisheid van de sinaasappel en het subtiele van de rozemarijn, is dit één van onze favorieten.

De Chocolade taart bevat de volgende allergenen:

 

 

 

 

In de productieruimte van Cake Daddy (het zusje van restaurant M’EAT) wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Iemand  die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van Cake Daddy niet consumeren.

Ingrediënten Chocolade Taart

Versuikerde Rozemarijn

1-2 takjes rozemarijn (5 gram)
½ groot eiwit, licht geklopt
20 gram fijne kristalsuiker

Hazelnoot Krokant

2 eetl. golden syrup (of lichte maissiroop)
2 eetl. ahornsiroop (of vloeibare honing)
2 eetl. fijne kristalsuiker
1 theel. zout
100 gram gehakte hazelnoten, geroosterd

Vulling

120 ml slagroom
90 gram boter, in blokjes
3 takjes rozemarijn (10 gram) geschaafde schil van 1 sinaasappel
270 gram pure kookchocolade (70% cacaobestanddelen), fijngehakt
1 groot ei, plus 3 grote eidooiers
90 gram fijne kristalsuiker
2 eetl. Dutch-processed cacaopoeder.

Zoet korstdeeg

150 gram bloem, plus extra om te bestuiven
45 gram poedersuiker
½ theel. zout
100 gram boter
fijne rasp van halve citroen
½ eidooier
10 ml water