Blueberry Cake met Amandelen en Kokos

28,50

Blueberry Cake met amandelen en kokos. Uit de taart haal je ten minste 10 stukken.

Let op, dit product is alleen voor afhaal te bestellen en minimaal 1 dag van te voren.

Categorie:

Beschrijving

Bosbessen, amandelen en kokos: ze vormen een heerlijke combinatie in deze blueberry cake. Deze taart is ook erg veelzijdig! Of je het nu als warm nagerecht eet, met wat slagroom. Of met een bakje koffie tijdens de lunch. Het gaat in ieder geval altijd smaken!

Ook dit recept is afkomstig uit het boek ‘Sweet’ van Yotam Ottolenghi en Helen Goh. Bij Cake Daddy zien we het als onze Bijbel en geven bestaande recepten een eigen twist. Een hele lekkere als je het ons vraagt!

De Blueberry Cake bevat de volgende allergenen:

 

 

 

 

In de productieruimte van Cake Daddy (het zusje van restaurant M’EAT) wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Iemand  die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van Cake Daddy niet consumeren.

Ingrediënten Blueberry Cake

200 gram ongezouten boter
180 gram amandelen
60 gram gedroogde kokos snippers
250 gram basterdsuiker
70 gram zelfrijzend bakmeel
¼ theel. zout
4 grote eieren
1½ theel. vanille extract
Fijne rasp van 2 citroenen
200 gram verse bosbessen
20 gram geschaafde amandelen